Asset Publisher
Konkurs kulinarny „Grzyb w słoiku”
27 August
Information zum Ereignis
event-date
27 August godz. 07:00
16 September godz. 14:00
Ort
phone-abbreviation: 41 335 63 87
Nadleśnictwa Leśnego Kompleksu Promocyjnego „Puszcza Świętokrzyska”: Daleszyce, Kielce, Łagów, Skarżysko, Suchedniów, Zagnańsk oraz Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Radomiu serdecznie zapraszają do udziału w konkursie kulinarnym „Grzyb w słoiku”.
Do konkursu można zgłaszać przetwory z grzybów leśnych przygotowane tradycyjnie w małej skali. Jedna osoba może zgłosić maksymalnie dwa przetwory.
Na zgłoszenia czekamy do 7 września 2018 roku.
Finał 16 września na moście nad Silnicą w Kielcach podczas VI edycji Darów Świętokrzyskich Lasów. Czekają atrakcyjne nagrody!
Kontakt (Nadleśnictwo Kielce – koordynator):
tel. 41 335 63 87, kielce@radom.lasy.gov.pl